Gazzal megyek

Szappanos autógáz - Tass
 

Műhely azonosítója: s048
 

alt alt alt

 

Szappanos autógáz 6098 Tass, Akácfa utca
Kovács Tamás, műhelyvezető 0670/944-7495; 0676/357-607
www.autogazszereles.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Vállalkozásomat 1993-ban indítottam Kunszentmiklóson egy kis családi műhelyben, 1 fő autószerelővel. Kezdetben csak gázautókkal foglalkoztunk. A vállalkozás hamar fejlődésnek indult és kinőtte a családi műhelyt. 1994 elején kezdtem el építeni az új telephelyet Tasson az 51. számú főút mellett. Még ez évben megépült az autógáz töltőállomás, majd 1995-ben megkezdte működését az új 2 beállásos műhely is. A létszámot ekkor 3 főre növeltük. Az azóta eltelt időben több mint 2.500 gépjárművet alakítottunk át kettős üzemre. Több száz alkalommal képviseltük ügyfeleinket a Bács-Kiskun megyei Közlekedési Felügyeleténél. A megnövekedett igények miatt dolgozói létszámot 6 főre növeltük. Az alkalmazottak között van autószerelő, gázautó-szerelő, autó villamossági szerelő és esztergályos is. 1997 óta a gépjárművek időszakos környezetvédelmi felülvizsgálatát is végezzük benzines és benzin-cseppfolyógáz üzemű autóknál egyaránt. Az alkatrészellátást részben saját raktárkészletből biztosítjuk, részben az ország egyik legnagyobb raktárkészletével rendelkező UNIX és STARTAUTO cégekkel on-line összeköttetéssel rendeljük, így az anyagok túlnyomó része 4-6 órán belül kiszállításra kerül. Számítógépes rendszerünk lehetővé teszi, hogy a járművek beállítását korszerű gépekkel végezzük, ugyanakkor a gázüzemű gépjárművek mobil számítógépes rendszerrel akár helyszíni kiszállással is javíthatjuk. Vállaljuk mindenféle keleti és nyugati gépjármű garanciaidőn túli javítását, műszaki vizsgáztatását a gépjárművek benzin és cseppfolyósgáz kettősüzemre átalakításautát már 5-8 órán belül. Tapasztalt Szakembereink minőségi szolgáltatásokat nyújtva várják leendő és már meglévő ügyfeleinket!

 

Átalakítási kedvezmény mértéke: 5% Szerviz kedvezmény mértéke: 5%
alt alt

 

 

Hozzászólások 

 
#2 LADISZLAO MOERG 2014-12-29 17:48
Ez a szappanos banda egy nullát nem érő becstelen plattz.Soha semmit nem tudnak tökéletesen elvégezni! Ki volt az aki ezeknek engedéjt adott? Azonnal el kell venni a szappanos plattztól az összes engedélyt,mivel mocsok dolgokat művelnek!! MOERG !!
Idézet
 
 
#1 nagy zsolt 2014-01-05 19:45
az én véleményem elég trehány a munka amit végeznek sajnos az én véleményaem ez. Aszt is meg irom hogy miért .Kb 2 eve szereltékbe a zavoli rendszerü gáz üzemelö rendszert. ez maga a berakot szet csinálja a dolgát. de magam a munka amit ezel elvégesztek sajnops trehányságbol kifolyolag szart sem ér mert ael kapkodják .PL alvágják a viz csövet ami be megy a fütés radiátorba es nem tetek vissza aba konzolba ami ezeket a csöveket tartja amotr oldalán sajnos ki dörzsölte sajnos az öszes viz kifojt azontul nemtudom mijen szerpe van a kábel kötegnek ami a levegöszürö mögtvan de lecegöszrö haza abol is négy vezetéket eldörzsölt tehát elktomosanis meg mehanikusan is szer melt végeznek 2002000 ft ert sokboszuság ez nekem elégsokat meg ál azauto mégez melet
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés